10 Eylül 2013 Salı

Fransız country mutfak dekorasyonu

Fransız country mutfak tasarımları
Frasnız country mutfaklar,şık,sıcak atmosferiyle,zamansız tasarımlar arasında yerini almıştır.
Franasız country mutfaklar,tüm aile bireylerinin yemek pişirmek,yemek,sohbet etmek,dinlenmek için biraraya geldiği,toprak renkleriyle boyanmış,neşeli ve misafirperver ortamıyla dikkati çeker.
Açık raflar,duvarlara asılı tava ve tencereler,eski mobilyalar,şık zarif avizeler,neşeli renkler,seramik horozlar,porselen lavabolar,pirinç detaylar,Fransız mutfak tasarımı için sadece birkaç dokunuş. Ayrıca bakınız:Fransız country stilinin ipuçları
Doğal malzemeler,mimari tasarım ve detaylarla zamansız Fransız country mutfak yaratmaya başlayabilirsiniz.Fransız country mutfağının merkezinde mutfak adaları yer alır.Ahşap,granit veya mermer tezgahlı mutfak adaları, aile bireylerinin biraraya gelmesi,sıcak sohbetler ve yemek hazırlamak,gününü mutfakta geçirmeyi sevenler için mutfağın en keyifli bölümü olacaktır.Bakınız:Fransız yemek odası dekorasyonu
Aydınlatma:.Geleneksel Fransız country mutfak özelliklerinin başında,klasik kristal avizeler veya dövme demir şamdamlar gibi zarif aydınlatmalar gelir.
Renkler:Fransız country mutfak için yumuşak toprak renklerini tercih edin.Fildişi, krem,açık altın tonlarıyla   altın sarısı, yosun yeşili, bordo kırmızı, turkuaz ve Fransız mavisyle renk  sıçramaları yapabilirsiniz.
Mutfağınıza daha fazla renk katmak istereniz,farklı renk ve dokulardan yararlanın.Hasır sepetler,çiçek desenli kumaşlar,seramik objeler,bakır kaplar,dekoratif raflarla mutfağınızı renklendirin.

Fransız country stilinde renk kullanmak istiyorsanız,parlak sarı,yeşil,kobalt mavisi,kırmızı ve mor renkleri vurgu rengi olarak kullanabilirsiniz.
 Patine boyalı mobilyalar,zaman içinde toplanmış kollekisyon parçalarını raflarda sergileyebilirsiniz.Mutfak duvar ve tezgahlarında seramik fayanslar,zeminde terrakota karolar, Fransız country mutfağın özelliklerinden birkaçı..El boyama sermaik horozlar,çiçek desenli tabaklar,şeker ve un kavanozları,vazolarla mutfağınızın raflarını süsleyin.
Beyaz boyalı duvarlark,ahşap kirişler,koyu ahşap yer döşemeleri Fransız mutfak tasarımından birkaç detay.
Renkli desenli fayanslar,bakır kaplar,gaz lambaları,horoz, Fransız country mutfağının karakteristik özellikleri



                                      El yapımı mobilyalar,zarif aydınlatmalar,romantik dokunuşlar.....
Bunlar da ilginizi çekebilir
Modern ev dekorasyonu
Country mutfaklar
Evinizin stilini değiştirecek öneriler
Klasik country tarzı yaratmak için öneriler

5 yorum:

Necla Şölen dedi ki...

Merhaba,
Blogunuzu takibe aldım bana da beklerim. Sevgilerle...

Ev dekorasyon dedi ki...

Çok güzel bir yazı olmuş bende takipteyim elinize sağlık.

Ev Dekorasyon Hobi dedi ki...

Ev dekorasyon teşekkürler..

Unknown dedi ki...

Ne kadar keyifle inceledim bloğunuzu. Güzel paylaşımınız için teşekkürler. Yenilerini merakla bekliyorum:) Sevgiler...

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Cafemola mola çok teşekkürleri..Sevgiyle kalın.Aida