5 Eylül 2013 Perşembe

Fas stili yatak odaları

Masalımsı,egzotik Fas stili
Yatak odanızda egzotik,şık bir hava yaratmak istiyorsanız,Fas stili dekorasyonun zarif,gizemli unsurlarından yararlanın.Canlı renkler, desenler,fenerler,ahşap oymacılığı,mozaikler,tüller,el dokuması halı ve kilimler,yastıklar ve minderler büyülü,masalımsı  Fas stili yatak odası dekorasyonun özelliklerinden birkaçı...
Yatak odanızın stili ne oloursa olsun,Fas stili dekorasyon unsurlarından birkaçını kullarak büyüleyici bir atmosfer yaratabilirsiniz.
Fas stili yatak odası dekorasyonunda rahatlık ve şıklık biraradadır.
Renkler:Mavi,pembe,turuncu,yeşil,kırmızı,mor,sarının canlı,parlak tonları,altın ve gümüş dokunuşlar.Yatak odanızın duvarını canlı renklerle boyayabilirsiniz.Yatak örtüsü,yastik ve minderlerde canlı ve parlak renklerden yararlanabilirsiniz.Tül perdelerinizde renkli seçimler yapabilirsiniz.
Romantik dokunuşlar:Bol drapeli,uçusan kumaşlardan perdeler,tül cibinlikler,mumlar,fenerler,aynalar,renklerle fas stili yatak odalarında romantik ortamlar yaratın.
Alçak yatak ve mobilyalar:Fas stili yatak odası dekorasyonunda alçak bir platform üzerine yatağınızı yerleştirebilirsiniz.Alçak sehpalar,minderlerle Fas stili yatak odası dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. 

Ahşap oymacılığı:Geleneksel Fas stili iç dekorasyon stilinde  kapı,pencere,mobilya ve aynalarda ustaca yapılmış ahşap oymacılık,fas stili lambalar göze çarpmakta.
Farklı dekorasyon stilleriyle harmanlayabilirsiniz.Modern yatak odasında Fas esintileri: Modern yatak odannızda canlı,parlak  renkleri,otantik desenli yatak örtülerini,fenerleri kullarak eklektik bir dokunuş yapabilirsiniz.
Mor,yeşil gibi canlı renkler,metal tepsiler,mumlar,fenerler,puf ve minderler fas temalı yatak odalarının çarpıcı unsurları
parlak ve canlı renklerde,desenli,yastıklar,minderler
 
 Fas stili farklı kültürlerden etkilenmiştir.Kuzey Afrika,Avrupa,Arap ülkelerinin kültürleriyle harmanlaşmıştır.
Fas stili dekorasyonun masalımsı,büyülü havası yatak odası dekorasyonunda  kendini gösteriyor.
 Geleneksel fas ahşap oymacılığı yatak odası dekorasyonunda.....yatak başı ve sandıklarda,sehpalarda...
 
Canlı tonlarda renkleri duvarlarınzda kullanın.
Çini ve mozaikler Fas stili dekore edilmiş evlerin ortak özelliği..Geleneksel stilde dekore edilmiş yatak odaların duvarında ve yer döşemelerinde çini ve mozaiklerden yararlanabilirsiniz.Zeminlerin üstünde el dokuması halı ve kilimler yatak odalarını renklendiriyor ve süslüyor.
Fas stili dekorasyonda yoğun renkleri ve desenleri birarada kullanabilirsiniz.
 
 

Bunlar da ilginizi çekebilir
Fas stili dekorasyon
Bohem stili yatak odaları
Yatak odalarında yeni renk ve trendler
Yatak odalarında feminen çizgiler
Farklı tarz ve renklerde yatak odaları
Yatak odaları-2 beyazın güzelliği
Beyaz yatak odaları
Yatak odalarında renklerin önemi

Hiç yorum yok: