1 Eylül 2010 Çarşamba

Evinizin stilini değiştirecek öneriler

kilim minderler
Beyaz mutfak ve banyoda siyah beyaz fotograflar
Yazlık ev banyosunda sepetlerle yaratılan tarz
Bohem tarz dekorasyonda resimler
Canlı renkler-mekana canlılık ve enerji veriyor
Eski ahşaplarınızı boyararak renklendirin
Çalışma odanızda stil yaratın-duvar-resimler ve mavi renk
Banyoda duvar kağıdı uygulaması
konsol-puflar-abajurlar
Deri puf sehpa
Yaşadığımız yere yepyeni bir stil kazandırmak için renk,doku,malzeme,tarz ya da fonksiyon....
1-Fotoğraf-Beyaz bir banyo veya mutfağınıza biraz hareket katmak isterseniz siyah-beyaz fotoğraflar asın.Bunları gruplandırmak güçlü bir etki yaratacaktır.
 2-Renk::evinize canlılık ve enerji katmanın en kolay ve ucuz yoludur.Ahşap bir kanepenize fuşya ve turuncu renklerde ekleyeceğiniz yastıklar  odanıza canlılık katacaktır.
3-Kilim.yalın ortamlara renk katmak istiyorsanız kilimlerden yararlanın.Eski kilimlerinizi yer minderi olarak değerlendirebilirsiniz.Kullanılan mekanda pozitif bir enerji ve neşe katacaktır.
4-Duvar kağıdı,stencil ve sticker:Duvarınıza uygulayacağınız duvar çıkartmaları ve stencille dinamik bir görüntü elde edebilirsiniz.Banyonuzun bir duvarına uygulayacağınız desenlli bir duvar kağıdı,banyonuza bir tarz katacaktır.
5-Sepetler:mutfak ve banyolarda depolama amaçlı kullandığımız sepetler,hem dağınıklıkları ortadan kaldıracak,hem de ortama şıklık katacaktır.
6-Dinlenme koltuğu:fonksiyonel olarak hem oturma,hem uyuma ,hem de dinlenme amaçlı kullanacağınız kanepe mekana bir stil katacaktır.
7-Patine boyalar-patine tekniğiyle mobilyalarınıza renklendirebilir,eski görünüm verebilirsiniz.Ahşap mobilyalarınızı boyayarak renklendirin.Bakınız
8-Raf:Mutfağınıza raf ilave ederek,porselen tabaklarınızı sergileyebilir,yeni bir hava yaratabilirsiniz.Mutfaklarda dekoratif raflar Burada
9-Puf:puflarınızı salonunuzda oturmak dışında sehpa olarak kullanabilirsiniz.Üzerine tepsi içinde de aksesuarlarınzı sergileyebilirsiniz.
10-Konsol-abajurlar-Evinize bir tarz katacaktır.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Evde mutlu olmanız için yapmanız gerekenler
Daybed-yatak-kanepe

11 yorum:

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Duvardaki tablolar benimde aklimda olan ama henüz baslamadigim bir islem,aslinda hepsini simdilik kaldirmistim,bir toparlayip bakmam lazim,ayrica renkli yastiklar va banyolar cok hos,böyle büyük bir evim olsun,eminim benimki cok renkli olurdu...

Hepsi cok güzel,icim acildi sabah sabah ,ellerin dert görmesin Aida...

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Bir Terazi Kizi,güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Sizin dileklerinizde insallah en kısa zamanda gerçekleşir.Sevgiler.Aida

Yeşim dedi ki...

Fotoğraflar harika :) İç açıcı, keyifli. Şimdilik uygulayamasam da bu güzelliklere bakmak hoşuma gidiyor. Teşekkürle Aida'cığım :)

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Yeşim,Beğendiğine sevindim.Sevgiler.Aida

Begonvilli Ev dedi ki...

Yine çok güzel örnekler.

Sepetler ve canlı renkli yastıklar benim bol bol kullandığım öğeler. Ahşap kanepeye de bayıldım.

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Begonvilli ev,küçük ayrıntalar eve kişilik katıyor.Siz de cok yetenekli birisiniz.Blogunuzdan takip ettigim kadarıyla...Sevgiler.Aida

gulcinyamaninsanaldunyasi dedi ki...

fotograflar çok güzel ama ilk resimdeki dekorasyona bayıldım..ellerine sağlık
sevgiler gülçin

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

gulcinyamaninsanaldunyasi;Teşekkür ederim.Sevgiler.Aida

mmm dedi ki...

Merhaba,
bende salonumu yenilemek istiyorum.Country tarzı bir salonum olsun istiyorum. Bu salonu 2 yıl kullanacağım o sebeple uygu fiyata bu işi nasıl yola koyarım diye araştırırken sitenizi buldum.Evdeki 2 kanepeye beyaz kılıf diktirerek bu işe başlayacağım. Sitenizde bu güzel bilgileri paylaştığınız için çok teşekkürler.

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

mmm,size fikir verebildiysem cok sevinirim.Sevgiler.Aida

ev dekorasyon dedi ki...

tepsiler gerçekten çok güzel. 4. resimdeki ben,m en çok hoşuma giden oldu. Keyif tepsileri de çok güzel . Başarılar sizi takip etmeye devam