10 Eylül 2012 Pazartesi

Çocuk odası dekorasyonu

Ailemizin en küçük üyesi olan çocuklarımıza, genellikle evimizin en küçük odaları verilir.Küçük çocuk odalarını dekore ederken, doğal olarak birçok problemle karşılaşırız. 
İyi bir planlama ve çocuklarınızın yaşlarına bağlı olarak ihtiyaçlarını belirlemekle işe başlayabilirsiniz.Oyun alanı , oyuncaklarını depolamak için mobilyalar,ders çalışmak için çalışma masası,kitaplık vb.gibi...
Çocuk odasında mobilya seçimi
Mobilya seçiminde odanın büyüklüğü göz önünde bulundurulmalıdır.Pratik ve çok fonksiyonlu  mobilyalar terçih edilmelidir.Eğer odayı iki veya daha fazla çocuk paylaşacaksa,ranza yatakları tercih ediniz.
Yer kazandıran mobilyalar;Yatak altları depolamaya uygun olmalıdır.Sandıklı baza  veya altı çekmeceli yataklar  fazla eşyaların depolanması için iyi bir çözüm olacaktır.
Aynalı dolaplar çocuk odalarını daha geniş gösterecektir.Okula giderken hazırlanmak için de iyi bir seçim olacaktır. 
 Duvarlarınnızı değerlendirin.Duvarlarınıza yerleştireceğiniz dikey veya yatay raflara çocuklarınızın kitaplarını,oyuncaklarını,kişişel eşyalarını yerleştirebilir,ekstra depolama alanı yaratabilirsiniz. Dekoratif kutuların içine çocuğunuuzun kişisel eşyalarınızı koyabilir,raflarda sergileyebilirsiniz.
Farklılık yaratın.. Odanıza bazı eklentilerle farklılıklar yarabilirsiniz.Fazla kalabalık görüntüden hoşlanmıyorsanız,çok fazla vurgudan kaçının.Yatağınızla  farklılıklar yaratabilirsiniz.Örneğin araba şeklinde bir yatak veya çok güzel bir abajur kullanabilirsiniz.Ama odanıza çok fazla eğlenceli obje de yerleştirerek farklı bir dekorasyon yaratabilirsiniz.


Çocuk odası mobilyaları-depolama,çalışma bölümü


Çocuk odasında oyun alanı



Bunlar da ilginizi çekebilir.
Genç kız yatak odaları
Yatak odaları kişiliğinizi yansıtsın
Yatak odalarında yeni renk ve trendler
Yatak odalarında feminen çizgiler
Farklı tarz ve renklerde yatak odaları
Yatak odaları-2 beyazın güzelliği
Beyaz yatak odaları
Yatak odalarında renklerin önemi
Feng-Shui felsefesine uygun yatak odaları
Yatak odaları

1 yorum:

Yatak Odaları dedi ki...

Ürünler çok güzeller.