17 Eylül 2012 Pazartesi

Kırmızı-beyaz ev dekorasyonu

Dekorasyonda kırmızı-beyaz
Kırmızının enerji veren etkisyle,beyazın sakinleştirici etkisini birleştirin.
Kırmızı,genellikle tutku,kan,ateş,tehlike gibi güçlü duygu ve güçlerle ilişkilidir.Kırmızı,güçlü bir dekorasyon rengidir ama herşeyden önce kullanmak istediğiniz miktar ve vermek istediğiniz etki çok önemlidir.Kırmızı ve beyaz renk şemasını kullanmak için birçok nedeniniz var.Bakınız:dekorasyonda kırmızı renk
Yatak odasında kırmızı-beyaz:Yatak odası dekorasyonunda kırmızı-beyazla heyecan verici bir hava yaratabilirsiniz.Modern ve geleneksel yatakodası dekorasyonunda rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Yatak odanızda görkemli bir hava yaratmak istiyorsanız:duvarını kırmızı, yatak örtüsünü beyaz tercih edin..Yastık ve aksesuarlarda kırmızı-beyazı kullanabilirsiniz.
 
Yorganlar ve nevresimlerde kırmızı beyaz dekorasyonda önemli bir aksesuar unsurudur.

Dekorasyonda kırmızı-beyaz çigili:Kırmızı beyaz çizgili kumaşlar,klasik tasarımların vazgeçilmezleri arasında.. Kırmızı beyaz çizgili yastık,perde,döşemelik kumaşlar,mekana enerjik bir görünüm kazandıracaktır. .Aynı zamanda kırmızı beyaz çizgili halı ve kilimler kullanarak odanızda gözalıcı bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.
 
Kırmızı beyaz salon dekorasyonu:Kırmızı baskın bir renk.Oturma odanızda kullanacağınız miktar önemli.Kırmızıyı yalnızca aksesuarlarda veya bir kanepede de kullanabilirsiniz.

 

Kırmızı-beyaz mutfak dekorasyonu:
Kırmızı,modern ve country mutfakların vazgeçilmez rengi.Kırmızı sıcak bir renktir.Çok fazla kırmızı duyularınızı harekete geçirir,beyaz renkle dengelerseniz, daha rahat ve ferah mutfaklar yaratabilirsiniz. Country tarzı mutfak tekstil ürünlerinde kare,çizgili,çiçekli kırmızı-beyaz desenleri kullanabilirsiniz.Kırmızı mutfak aksesuarları ve aletleri burada
Yemek odasında kırmızı-beyaz dekorasyon:Kırmızı rengin iştah açıcı,beyaz rengin stress azaltıcı özelliği vardır.İki rengi birlikte kullanarak yemek odalarınızda rahat bir ortam yaratabilirsiniz.
 
 
Kırmızı-beyaz banyo dekorasyonu:Banyonuzda sıcak bir ortam yaratmak istiyorsanız,kırmızının etkisinden yararlanın.
 
 
 
Bunlar da ilginizi çekebilir
 

2 yorum:

Bizim Kız dedi ki...

mutfağımda kırmızı-beyaz tonları kullandım ve çookkk memnunum,insanın içini açıyor,çiçekli perdelerim de aşırı sevimli oldu :)
http://bizimkiz.blogspot.com/

Şepşeker dedi ki...

Kırmızı beyaz , çoooook severim !