23 Ocak 2012 Pazartesi

Dekorasyonda şömineler

 

Şömineler:
Dekorasyonun bir parçası,ısınma aracı, aynı zamanda mutfaklarda yemek pişirmek için kullanılan şömineler..Oturma odası ve yatak odasında.rahatlatıcı bir ortam yaratmak isteyenler için iyi bir seçim.Soğuk kış günlerinde yanan şömine karşısında keyif bir başka..
Şömine çeşitleri:Modern,klasik,rustik,plazma şömineler...Bacalı veya bacasız ,taş,yığma tuğla,mermer,granit.şömineler..Kapalı veya açık...Yakıt olarak odun,gaz,elektrik,propan vb...
Dekorasyonda şömineler:Oturma odasında davetkar odak noktası,sıcak bir ortam oluşturmak isteyenler için şömine vazgeçilmezler arasındadır..Üzerine asacağınız büyük bir ayna,saat, tablo ve dekoratif aksesuarlarla,evinizin dekorasyonunu tamamlayabilirsiniz..Büyük bir şömineniz varsa:dağınık bir görüntü yaratmamak için büyük aksesuarlar seçiniz.Evinizin büyüklüğüne göre boyutları da değişmekte..Duvara asılan plazma görünümünde bacasız olanları da mevcut...Stilini siz belirleyin...Ayrıca bakınız: 
 
Çağdaş dekorasyon stili yaratmak isteyenler için,bacasız şömineler....

3 yorum:

Melek* dedi ki...

ooo süperler yaa

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Melek:teşekkürler..Sevgiler.Aida

Adsız dedi ki...

Merhaba, blogunuzu uzun zamandır takip ediyorum, şöyle bir site buldum, incelemenizi öneririm, birçok ürün aldım ve çok memnun kaldım, değişik şeyler bulmak mümkün. Ayrıca indirim ve çekilişlerden faydalanmak için aşağıdakileri takip edebilirsiniz.

http://www.dekorpark.com/

Facebook sayfası için;
http://www.facebook.com/Dekorpark