30 Mayıs 2011 Pazartesi

Yatak odasında depolama çözümleri

 
İyi planlanmış depolama önerileriyle hem dağınıklıkları ortadan kaldırabilir hem de yatak odanıza bir stil kazandırabilirsiniz.
Gardrop ve çekmeceler
Küçük yatakodalarında odayı daha büyük göstermek için önü ayna kaplı gardropları tercih ediniz.Buzlu camlı veya kapağı kumaş kaplı dolaplar da diğer seçenekler arasındadır.Ayakkabılarınız için dolap içlerinde ....
Şapka ve çoraplar için kutuları ,atkı ve eldivenler içinse çekmeceleri tercih edebilirsiniz.
Raflar :kitaplarınızı ve sergilemek istediğiniz objelerinizi,aksesuarlarınızı raflar ideal çözümlerin başında gelir.Ayrıca bazı eşyalarınızı dekoratif kutulara yerleştirerek raflarda sergileyebilirsiniz.
Odanızın renklerine uygun depolama çözümleri:Odanızdaki renkleri tamamlayıcı, parlak renkte bavul,sepet,kutular hem göz önündeki fazla kalabalıkları ortadan kaldıracak hem de odanıza dekoratif bir görünüm sağlayacaktır.
 
Tuvalet masası:Takılarınızı,parfümlerinizi,makyaj malzemelerinizi,tuvalet masasının üstüne veya çekmecesine yerleştirebilirsiniz.Mücevherlerinizi veya toka,vs gibi küçük eşyalarınızı bir kutuya koyabilirsiniz.
 
Yatak altlarını değerlendirin.Pencere önüne altı dolaplı bir sedir veya yatağınızın altındaki sandıklı baza veya çekmecelere fazla eşyalarınız yerleştirebilirsiniz.
 
Çalışma masası:

6 yorum:

Nilgün Komar dedi ki...

ahşap sandıklara bayıldım keşke benimde olsa :(

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Nilgün Komar teşekkürler.sevgiler.Aida

Günay Mobilya dedi ki...

2011 Ev ve Bahçe Mobilyaları Günay Mobilya'da! www.gunaymob.net adresinden tüm ürünlerimizi görebilirsiniz.

Günay Mobilya yaşadığınız mekanlara anlam katabilmek adına 33 yıldır; kalite, estetik, konfor ve zarafetinden hiç taviz vermeden çalışıyor, üretiyor, sunuyor.

Sektörün en usta ellerinden üretilen ürünler ve yine en iyi uluslararası markaları da "Günay Mobilya" kalitesiyle mekanlara taşıyor.

Estetiğe olan sadakati ve kusursuz hizmet anlayışı, Günay Mobilya markasını yıllardır ayakta tutuyor...

Adsız dedi ki...

Resimde görülen çekmeceli tuvalet masasını nereden bulabilirim.

koltuk takımları dedi ki...

Ahşap sandıklar gerçekten çok güzelmiş yalnız.

Yatak Odaları dedi ki...

Ahşaplar çok ilgimi çekti.