14 Haziran 2013 Cuma

Veranda dekorasyonunda sahil teması

Kumsal stili Veranda dekorasyonu
Deniz ve kumun huzur veren,huzur veren,dinlendirici etkisini verandanıza taşıyın.Birkaç deniz,sahil temalı aksesuar,rahat mobilyalar ve renklerle sahil stili dekorasyonu tamamlayın.Bakınız.Sahil stili ev dekorasyonu
Renk ve mobilya seçimi
Yazlığınızın bahçesinde veya verandanızda sahil stili yaratmak istiyorsanız,rattan,hasır,teak mobilyalar,rahat oturma grupları ve masalar,gölge alan yaratmak için tentelerden,gölgeliklerden yararlanın.Sahil stili dekorasyonu tamamlayıcı mercan,deniz kabukları,deniz yıldızı,kürek,çapa gibi denizle ilgili unsurları ve fenerleri verandanızın aksesuarları olarak ekleyebilirsiniz.Turkuazdan laciverte mavinin her tonunu,beyaz ve bej gibi yaz renklerini verandanızın dekorasyonunda kullanın.Bakınız:Kumsal stili yaratmak için ipuçları
                                Mavi,beyaz,bej gibi renkler rahat bahçe,dış mekan mobilyalarla uyum sağlıyor.
Muhteşem gölgelikler:Hem fonksiyonel,hem romantik bir ortam yaratmak için gölgeliklerden yararlanın.
Şekerleme ve güneşlenmek için rahat bir alan yaratın Beyaz minderler ,gölgelikler.doğal ahşap mobilyalarla bütünleşen romantik bir atmosfer oluşturabilirsiniz.
Yastıklar minderler:Beyaz,bej rengi yastıklar,minderler hem dekoratif hem de rahat oturum için vazgeçilmezler arasında.Denizatı,deniz yıldızı,balık vs. gibi deniz temaları yastıklarınızı süslesin.
Deniz kabukları deniz temasının ama temalarından biri...Deniz kabuklarından yararlanarak yapılan bir aydınlatmayı dış mekanlarda dekoratif obje olarak kullanın.
Kilimler:ev dekorasyonunda kullandığımız kilimleri artık dış mekanlarda da kullanıyoruz.Deniz ve kumsaldan esinlenmek için mavi-beyaz çizgili kilimleri verandanızda kullanın.
Fenerler,dekorasyonunuzun tamamlayıcı unsurları arasında.
 
Açık alanlarda,rahat,dinlendirici,keyifli bir ortam yaratın. 
Verandada oturma ve yemek bölümü
Bunlar da dikkatinizi çekebilir
Yazlık ev yatak odası dekorasyonu
Kumsal stili yaratmak için ipuçları
Yaz renkleri analizi
Yazlık ev ve mekanlar için dekorasyon önerileri
Mobilyalarınızı boyayarak renklendirin
Yaz renkleri
Bahçe mobilyaları
Yazlık ev dekorasyonunda renkler
Dış mekan mobilyaları



Hiç yorum yok: