26 Aralık 2011 Pazartesi

Duvarlarınızda etkileyici sanat eserleri


Duvarlarınızı süsleyin.

Dünyaca ünlü, yerli ve yabancı ressamların tablolarıyla duvarınızı  süsleyin.
ArtCanvasPrint.com,ister son kullanıcı olsun, ister profesyonel fotoğrafçı olsun, ister dijital artist olsun veya iç mekan tasarımcısı olsun, her türden ihtiyacı karşılamak üzere kaliteli kanvas baskılar yaratıyor. Hangi kaynaktan olursa olsun (Fotoğraf makinesi, Iphone, Android smartphone, Facebook, Flickr, Instagram, Picasa vb.) herhangi bir fotoğrafı veya bir dijital grafik çalışmasını, çözünürlüğü ne olursa olsun duvarlarınızı süsleyecek ve ısıtacak etkileyici birer sanat parçası haline getiriyor. Yarattılan her kanvas ,bir el emeği ürünü.

Baskı öncesi hazırlık-Özenli çalışma
Kanvas baskı öncesi ince ayar gerektiren bir fotoğrafınız mı var? Baskı öncesinde fotoğraflarınızın gerekli bütün değişkenleri kontrol edilerek, fotoğrafın kontrast ayarları (contrast), doygunluk (saturation) ve renk ayarları (colour), çözünürlüğü (resolution), keskinliği (sharpness), gölgeleri (shadows) ince ayardan geçirilip ve en mükemmel hale getirilmeye çalışılıyor.

Duvarlarınızı   kanvas tablolarla süsleyin...
7000 den fazla tablo
www.ArtCanvasPrint.com  sitesinde, dünyaca ünlü yerli ve yabancı ressamlara ait 7000'den fazla eser yer almaktadır. Küçük ebatlardan, büyük ebatlara varan onlarca ölçü seçeneğinden birini seçerek duvarlarınızı kanvas tablolarla süsleyebilirsiniz.


5 yorum:

primaluce dedi ki...

MErhabalar,

Yerleri ne tarafta acaba?

Teşekkürler

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

primaluce;iletişim bilgileri:

Inonu Cd. Ferit Bey Sk. Korkut Apt. 13/B
Sahrayicedit Kadikoy Istanbul, Turkiye
t: (216) 360 12 78
t: (216) 360 22 40
f: (216) 360 19 56
http://www.artcanvasprint.com

evhobi dedi ki...

güzel bilgi.
Herkes kendi çektigi fotografı da kanvasa baskı yaptırabilir sanırım.

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

evhobi:kendi çektiginiz fotografları da kanvas tablo haline getirebilirsiniz....

Tatlı CaDı dedi ki...

2012'de hep sağlık, çokça mutluluk, bolca para, daima sevgi ve tüm güzelliklerin sizin olması dileklerimle.. Mutlu Yıllaaar.. (^_^)