25 Ekim 2010 Pazartesi

Siyah-beyaz ev dekorasyonu

Siyah beyazla etkiliyici çarpıcı dekorasyon
Evinizin herhangibir odasına uygladığınız siyah-beyaz dekorasyonla, sofistike,şık bir görünüm verebilirsiniz.Siyah dikkat çekici bir renktir.Siyah; aksesuarlar,aydınlatma araçları,duvar boyassı veya mobilyanızla dekorasyonda tüm dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz.Bakınız:siyah-beyaz dekorasyon ve aksesuarlar
Siyah beyaz,tüm dekorasyon tarzlarında kullanılabilir.Çağdaş dekorasyon tarzında, siyah-beyaz parlak metallerle birlikte kullanılır.Siyah-beyaz renkleri kullanmaktan çekiniyorsanız,sarı,kırmızı,pembe,mor alanlar ekleyerek çarpıcı görünüm elde edin.Uygun miktarda kullandığınız zaman siyah beyazın herzaman zarif bir etkisi vardır.
Siyah-beyazı evinizde kullanmanın ipuçları:
1-Siyah-beyaz zemin ile dekorasyona başlayın.Beyaz karolarla beraber siyah bordür veya siyah-beyaz karoları birlikte kullanın.

2-Beyaz duvar, siyah çerçeveli resimler,tablolar veya baskılarla uyumu yakalayabilirsiniz.

3-Küçük odalarda, siyah beyazı ana renk olarak seçebilirsiniz.Küçük banyonuzda siyah mermer tezgah,altın rengi aksesuar ve armatürlerle,beyaz lavaboyla şık bir ortam yaratabilirsiniz.

4-Beyaz yatak takımı-çarşaflar,siyah-beyaz çizgili yatak eteği,yastık ve siyah rahat bir koltuk yatak odanızı mükemmelleştirecektir.Yastıklarınızın renklerini değiştirmek sizin elinizde.Mevsimine göre:örneğin yaz aylarında pembe,sarı,yeşil,kış aylarında kırmızı,altın ve gümüş renklerini tercih edebilirsiniz.

5-Modern dekorasyonda siyah beyaz uyumu harikalar yaratır.Siyah bir halı veya kilim kullanın.Bütün duvarları aynı renge boyamak mecburiyetinde değilsiniz. Odak noktasında canlı bir renk seçerek etkileyici hale getirebilirsiniz.Bu renkli bir sanat çalışması,parlak veya mat metal süslemeler,modern tasarım kumaşlar olabilir.


6-Siyah ferforje eşyalar kolaylıkla bulabileceğiniz parçalardır.Yemek odanızda siyah metal ayaklı,üstü cam bir masa,siyah ferforje şamdamlar,aydınlatma araçları kullanabilirsiniz.

7-Çarpıcı bir masa düzenlemesi için siyah beyaz porselen takımları kullanabilirsiniz.
Bunlar da ilginizi çekebilir.
Yeni trend siyah-beyaz dekorasyon ve aksesuarlar
Beyaz mekanlar
Beyaz salon ve oturma odaları
Bembeyaz yatak odaları
Dekorasyonda renkler ve renklerin uyumu

10 yorum:

Kiraz Limanı dedi ki...

Sadece beyazı daha çok seviyorum sanırım.Siyah beyaz oldukça iddialı geliyor bana.

Sizden kullanılmış,eski mobilyalardaki olumsuz enerjileri nasıl arındıracağımız konulu bir yazı isteyecektim.Biliyorsunuz Feng Shui bu konuda uyarılarda bulunur.Paylaşımınızı merakla bekliyorum,bir de bugün blogumda sizden bir şey istedim bir okuyun :)http://yurdanurduman.blogspot.com/2010/10/dert-bendederman-sende.html

Sevgiler,

Yurdanur

Ayşe Şakarcan dedi ki...

kesinlikle çok klas ve şık:)

Nilgün Komar dedi ki...

şimdiki takıntım siyah beyaz ve zebra desen! of bitiyorum bu üçlüye

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Sevgili Yurdanur:en kısa zamanda sizin için bir yazı hazırlayacagım.Teşekkürler.
Ayşe Şakarcan;Teşekkürler:))
celebi 74;zebra desenleriyle ilgili diğer yazıma buradan ulaşabilirsiniz.
http://hobilerle.blogspot.com/search/label/hayvan%20postlar%C4%B1
Sevgiler.Aida

Adsız dedi ki...

klaşık 2 hafta önce ev dekoru için ayna ararken. www.blackwhitehome.com sitesini buldum burdaki ayna modelleri gerçekten hoşuma gitti,oldukça modern modeller var ve çoğu modeli diğer satıcılarda yok.Kesinlikle Duvar aynası ile ilgileniyorsanız tavsiye ediyorum.

Unknown dedi ki...

3.RESİMDEKİ KOLTUĞA BAYILDIM :)

evhobi dedi ki...

Siyah beyaz dekorasyonda bu kadarla kalmıyor yerleri de siyah wenge parke yapıyorlar

ev dekorasyon hobi dedi ki...

özgür teşekkürler.:))
evhobi:haklısınnız.siyha parke uygulaması da yapıyorlar..Sevgiler.Aida

Kiraz Limanı dedi ki...

Aida'cım merhaba,

Yine ben :) Bir konuyu danışmak istiyordum.Evlilik hazırlıkları yapıyorum ve şimdilik 2+1 stüdyo tarzı bir dairede kalıcaz.Salon ve mutfak iç içe.Evi biraz daha geniş göstersin diye duvarları fildişi rengi düşündüm.Mobilyalarım beyaz ağırlıklı olacak.Şimdi bu bembeyazlığa store perdelerim nasıl olmalı dersin ?Açık rengi seviyorum bu beyazlık içerisinde halıları ve yastıkları renkli olarak düşünüyorum.Yatak odasını da açık renk ve aynı şekilde mobilyasını da beyaz düşünüyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Sevgiler,
Yurdanur

Belemir Perde dedi ki...

Siyah beyaz ;en büyük beşiktaş :)
http://www.belemirperde.com/