22 Ocak 2010 Cuma

Çalışma masaları

Çalışma masalarınızla stilinizi yansıtın.Evinizin bir köşesinde, çalışma masası ve sandalye ile şık,zarif,şirin veya rahat bir çalışma alanı yaratabilirsiniz.
Çalışma masalarınız sizin kişiliğinizi,tarzınızı yansıtlmalı.Evinizin dekorasyon tarzıyla da bütünlük içinde olmalıdır.Çarpıcı bir duvar renginin önüne sade bir masa yerleştirebilir,sade ve dinlendirici bir çalışma mekanı oluşturabilir veya daha resmi bir hava yaratmak isteyebilirsiniz.Klasik dekorasyon tarzından hoşlananlar antika bir masadan yana,modern tarzdan hoşlananlar cam masadan yana tercihlerini yapabilirler.Kullanılan aksesuarlar da sizin kişiliğinizi ve zevkinizi yansıtacaktır..
Pencere önüne yerleştiren masayla dış mekanı seyredebilirsiniz.Çalışma masalarınızı,salonunuzun bir köşesine veya yatak odanıza,yeriniz kısıtlıysa antrenize yerleştirebilirsiniz.Kullanım amacınıza göre seçimler yapabilirsiniz.
Çekmeceli masalar depolama alanı sağlar.
Modern minimalist seçimler yapabilir.Kapaklı dolapların içinde gizli çalışma bölümleri tercih edebilirsiniz.Böylece daha sade,dağınıklıktan uzak bir çalışma ortamı yaratabilirsiniz.Masanızla birlikte sandalyeniz de uyum içinde ,deri,kumaş kaplı,metal,ahşap,plexsi vb. olabilir.Bunlar da ilginizi çekebilir.
Çalışma odaları ve masalar
Ev ofis
Farklı tasarım sandalyeler
Home office-Evde çalışma alanları
Evimizdeki kütüphaneler-kitaplıklar
Koltuk ve kanepelerde çağdaş yorumlar
Değişik tarz koltuk ve sandalyeler
Koltuk kanepe ve sandalyelerde yenilikler
Dekorasyonda doğru renk seçimi











4 yorum:

lezzettabağı dedi ki...

Sevgili Aida, burada gördüğüm her resim çok hoşuma gidiyor ellerine sağlık.. Çalışma masalarından da hangisini beğeneceğimi bilemedim ayol ne kadar şık ve güzeller böyle.. Bu masalarda çalışma insanın isteğini daha da artırır.. sevgiler..

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Sevgili Şükran,
Her tarzın kendine göre bir güzelliği var.Blogumda genellikle her tarzdan birer örnek vermeye çalışıyorum.Gerçekten seçim yapmak çok zor.Beğendiğiniz ve yorumunuz için teşekkur ederim.Sevgiyle kalın.Aida

Ciseren dedi ki...

Evimizin salonunda da ebeveyn yatak odasında da antika çalışma masaları var. bu başlıgı görmek hoşuma gitti.
şık bir çalışma masası özellikle salona harika bir hava katıyor, hele ki o masa kullanılıyor ve zarif ayrıntılarla süslenmişse. gene harika seçimler.. :D

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Sevgili Ciseren,
Antika çalışma masaları,şık stilleri ve dokularıyla,günümüz masalarından çok daha güzeller.Antika bir başka tutkudur.Çalışma masalarınızın kıymetini bilin.Sevgiler.Aida