26 Şubat 2013 Salı

2013 yılının dekorasyon trendleri

2013 yılının dekorasyon trendleri arasında eskiyle yeninin yeniden harmanlaması,pirinç mobiya ve aksesuarlar,zümrüt yeşili  ve canlı renkler,örgü,nakış gibi el işleri,etnik desenler,çiçek desenleri,parlak yüzeyler,ev sıcaklığında mutfakları sayabiliriz.
Pirinç:Pirinç mobilya veya aksesuarlar yine gündemde..Pirinçten yapılmış bir sehpa,vazo veya aydınlatma mekana ışıltılı bir hava katacaktır.
Afrika temaları:Zebra gibi hayvan postu desenleri yine moda..Halınızda veya pufunuzda zebra desenini kullanabilirsiniz.

Çiçek desenleri:Evinize çiçek desenleriyle baharı getirin.Özellikle beyaz fon üzerine renkli çiçek desenleri hem duvarda hem tekstil ürünlerinde karşımıza çıkıyor.Salondaki düz renk kanepenizin üstüne çiçek desenli yatıklar yerleştirebilir v eya çiçek desenli bir kanepeyle dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.
 
 
Canlı renkler:2013 trend rengi zümrüt yeşili.. diğer renkler ise canlı,parlak renkler..Sarı renk de 2103 yılının renkleri arasında.
 

Antikalar:2013 yılında modern mobilyalarınızla antika eşyalarınızı birlikte kullanacaksınız.
 
 
 
El işi-örgü ve nakışlar

 
Bunlar da ilginizi çekebilir.
Dekorasyonda 2013 yılının trend rengi:Zümrüt yeşili
Dekorasyonda hayvan postları ve desenleri

2 yorum:

Kiraz Limanı dedi ki...

Merhaba,

Uzun zamandır görüşemedik umarım iyisinizdir. Ne kadar yorum yazamasam da güzel paylaşımlarınızı takip etmeye çalışıyorum.Ben Karadeniz'in ilk ve tek kadın ve yaşam dergisini çıkarmaya başladım. Yaklaşık bir yıldır her ay düzenli yayın yapmaktayız. Dergimizde dekorasyon konusuna da yer vermek istiyoruz. Sizin blogunuzda yaptığınız gibi ipuçları öneriler vb... bizimle dergimiz için bu tarz paylaşımlarda bulunabilir misiniz. Elbette bu bölüm sizin adınızla yayımlanacak... Ne dersiniz ? Dergimizi www.karadenizin.com adresinden okuyabilir ve inceleyebilirsiniz.
Sevgiler,
Yurdanur

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Kiraz Limanı;Karadenizin dergisi için yaptıgınnız çalışmalar için başarılar diliyorum..İstediginiz zaman paylaşımda bulunabilirim..Sevgiyle kalın.Aida