4 Mart 2013 Pazartesi

Kış bahçelerinde dekorasyon

Kış bahçeleri, eviminizin bahçeye uzantısı,dört mevsin kullanabileceğimiz ,değişik malzemelerden yapılabilen cam kaplı mekanlardır.Huzur arayanlar için oluşturulmuş köşelerle,bahçe keyfini evinizin içinde yaşamak isteyenler için iyi bir seçenek.Kahvenizi içerken,tv seyredebilir,hobilerinizle uğraşabilir veya ev ofis olarak kullanabilirsiniz.
Açılır,kapanır tavan sistemleri,iyi bir havalandırma,ısıtma ve gölgelendirme çözümleriyle evinizdeki konforu ve rahatlığı kış bahçelerinde de yaşayabilirsiniz.
Günümüzde büyük mutfaklara eğilim,büyük masalar ve rahat oturma  alanına yöneliş kış bahçelerine gereksinimi artırmıştır.Yeni bir mutfak ve açık plan oturma alanı yaratmak için evinizin bir uzantısı olan kış bahçeleri iyi bir seçim olacaktır
Kış bahçesi yapımında ahşap,alüminyum,pvc gibi malzemeleri seçebilirsiniz.Modern bir dekorasyon için alüminyum malzemeler iyi bir seçim olurken,daha sıcak,country tarz dekorasyonlar için ahşap malzemeleri tercih edebilirsiniz.
Dekorasyon stilleri:modern,country veya geleneksel dekorasyon stilleriyle dekore edebilirsiniz.
Kış bahçelerinde yemek bölümü:
Kış bahçelerinizi evinizin yazlık oturma odaları olarak düşünün.Çiçekli döşemelik kumaşlar,rattan mobilyalarla sıcak bir ortam yaratabilir,bahçenizdeki yaşamı evinizin içine taşıyabilirsiniz.Dış mekanlarda kullandığınız mobilyaları kış bahçelerinde de kullabilirsiniz.Rattan ve hasır mobilyalar iyi bir tercih olacaktır.
Çiçekli ve çizgili kumaşlar,canlı renklerle kış bahçelerinize taze bir görünüm kazandırır.
Açık plan kış bahçesinde yemek bölümü oturma odasının bir uzantısı şeklinde.Modern dekorasyon tarzı,beyaz duvar ve yer döşemesi,mor ve canlı pembe tonlarıyla ferah,aydınlık bir ortam  yaratılmış.
Kış bahçesinde modern mutfak tasarımı
                                            Country stili mobilyalar,nötr renklerde dekore edilmiş kış bahçesi.
 
Çiçekli duvar kağıdı,pastel renklerle dekore edilmiş kış bahçesi
Bunlarda ilginizi çekebilir
Kış bahçeleri
Verandalar-cam veya seraevler
Dış mekan mobilya seçimi
Teras ve balkonlar için öneriler
Kumsal stili yaratmak için ipuçları
Hamaklar

Teras ve bahçemizde yaz keyfi

Yazlık ev mekanlar için dekorasyon önerileri

Bahçe mobilyaları

1 yorum:

Unknown dedi ki...

kış bahçeleri ve duvar kağıtları içimi açtı takipteyim bundan sonra:))
bende her zaman beklerim
piroscraft.blogspot.com