27 Ocak 2015 Salı

Büyüleyici açık mutfak tasarımları

Açık mutfak tasarımları
Mutfaklar artık salon ve oturma odası gibi sık kullanılan yaşam alanlarına dönüşüyor.Açık mutfaklar,mutfağın oturma odasıyla bütünleştiği mekanlardır.Mutfak,salonun uzantısı görünümündedir,oturma odası ve yemek odası aynı mekan içinde yer alır.
Açık mutfaklar,yemek pişirme ve hazırlama bölümlerinin yanı sıra yeterli depolama,işlevsellik göz önünde tutularak tasarlandığında eğlenceli mekanlar haline dönüştürülebilir.
Yemek yaparken veya hazırlarken aile bireyleri veya dostlarınızla sohbet edebilir,hatta hobilerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Mutfak mobilyaları salon mobilyalarıyla uyum sağlarken,ankastre cihazlar mutfaklara yeni bir görünüm kazandırıyor.
Açık mutfaklar,evinizin dekorasyon stiliyle de uyum içinde olmalıdır.Modern veya rustik,hangi dekorasyon stilini seçerseniz seçin,mekanlar arasında renk ve stil arasında uyumlu bir geçiş sağlanmalıdır.
Mutfak adaları veya kahvaltı barlarıyla mutfak ve oturma bölümleri arasındaki boşluğu değerlendirebilirsiniz.Mutfağınızın büyüklüğüne göre mutfak adası veya kahvaltı barı yerleştirin..Mutfak adaları veya barları,hem çalışma hem de depolama alanı sağlayarak,mutfağınıza estetik bir görünüm de kazandıracaktır.;Birkaç sandalye veya tabureyle de oturma ve dinlenme ihtiyacını karşılayacaktır.

Mutfak adalarında farklı stil ve renkleri bir arada kullanabilirsiniz.Minimalist bir mutfakta vintage bir mutfak adası kullanarak farklı bir tarz yaratabilirsiniz.
Mutfak adaları,açık alanları bölmek için ideal seçim.
Mutfak,salonun bir uzantısı olduğundan,salonun mobilyalarıyla uyum içinde olmalıdır.
Modern açık mutfak tasarımları
Renkli modern açık mutfak tasarımı,sade şık tasarımlarda  fonksiyonellik bir arada.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Açık plan yaşam alanları
Mutfak adaları
Beyaz mutfaklar
Maskülen mutfaklar
Siyah mutfak dekorasyonu
Şık mutfak tasarımları
 Farklı stillerde mutfaklar

Hiç yorum yok: