4 Mart 2014 Salı

Yatak odasında cibinlikler

Cibinlikler:Geçmişte sivrisinek ve böceklerden korunmak ,günümüzde dekoratif amaçlı kullanılan cibinlikler,yatak odalarında romantik,gizemli bir atmosfer yaratmak isteyenler için iyi bir seçim olacaktır.Rustik,klasik,country,fas stili yatak odası yatak odası dekorasyonlarında uygulayabileceğiniz gibi yazlık ev yatak odası dekorasyonunun da vazgeçilmezleri arasındadır.
Tül,sifon,pamuklu veya kumaş gibi farklı malzemelerden yapılan cibinlikler farklı tasarımlarla yatak odalarımızı süslüyor.
 Yatak odalarında cibinlikler yatakla birlikte olabileceği gibi tavana asılı modelleri de mevcuttur.
Yüksek tavanlı yatak odalarında tavan yüksekliğini hafifletmek için cibinliklerden yararlanabilirsiniz.Tavandan dört kanca ile asılan bu cibinlik modelini kendinizde kolaylıkla uygulayabilirsiniz.Yatak odasında romantik ortamdan hoşlananlar için iyi bir seçenek...
Tül cibinliklere bir başka alternatif de kumaş kaplı cibinliklerdir.Geniş yatak odaları için kullanımı daha uygundur.Klasik yatak odası dekorasyonunda kumaş cibinlikler iyi bir seçim olacaktır.
Yazlık ev dekorasyonun vazgeçilmezleri arasında yer alan cibinlikler,sineklerden ve böceklerden korunmak ,rahat bir uyku için iyi bir seçenektir.
Fas stili yatak odalarının vazgeçilmezlerinden tül cibinliklerle egzotik bir atmosfer yaratın.
                                              Dört direkli yataklara uygulanan cibinlik tasarımı
Bunlar da ilginizi çekebilir
Yatak odalarında feminen çizgiler
Farklı tarz ve renklerde yatak odaları
Yatak odaları-2 beyazın güzelliği
Beyaz yatak odaları
Yatak odalarında renklerin önemi

Hiç yorum yok: