4 Aralık 2013 Çarşamba

Yılbaşı sofraları için seçimler

Yeni yıl herkes için neşeli bir atmosferdir.Yeni umutlar,yeni dilekler zamanıdırSevdiklerinize,dostlarınıza bu neşeli atmosferi yansıtarak,davetkar,şık sofralar hazırlayın. .Modern,rustik,minimalist,geleneksel,dekorasyon stilinizi seçtikten sonra, yılbaşı sofralarınızı süsleme detaylarını belirleyin.Masa dekorasyonunda kullanacağınız renkler,masa orta süsleri,peçetelikler,yılbaşı dekorları,yılbaşı masa süslemesinin detaylarından birkaçı.
                                                Yılbaşı davet sofraları için birkaç öneri
Sofralarda metal ışıltılar:Gümüş,altın gibi metalik renkler sofralarınıza ışıltı kazandıracaktır.Sade ve zarif bir sofra dekorasyonu için altın veya gümüş rengini beyazlarla birlikte kullanmayı deneyin.



Yılbaşı sofralarında cool etki:Yılbaşı dekorasyonunda farklılık yaratmak isteyenler için farklı renkler kullanın.Mavi,lacivert rengi altın,gümüş dokunuşları karıştırarak kullanın.

Yılbaşı sofralarında romantizm:Romantik yılbaşı sofra dekorasyonunda pembe rengin büyüsü
              Geleneksel renk ve süslemeler: Geleneksel yılbaşı süslemelerinden hoşlananlar için yeşil kırmızı ekose deseninden yararlanın.Kırmızı renk aynı zamanda şansı,üretkenliği ve enerjiyi temsil eder.
Yılbaşı sofralarında nar bereketi
Rustik yılbaşı sofra dekorasyonu.Çam kozalakları,ren geyikleri,çuval kumaşlar,geleneksel kırmızı yeşil renklerle sıcak,davetkar sofralar kurabilirsiniz.

İskandinav sadeliği..Birkaç kuru dal,ham ahşap dokular,kağıt süslemeler,mumlarla kuzey ülkelerinin karakteristik özelliği sadeliği sofralarınıza yansıtabilirsiniz.


Bunlar da ilginizi çekebilir.
Yeni yıl dekorasyon fikirleri
Yılbaşı için dekorasyon önerileri
Yeni yıl hazırlıkları-yeni yıl dekorasyonu
Yılbaşı masa orta süsleri
Yılbaşı sofra süslemesi-masa orta süsleri
 Yeni yıl masa düzenlemesi 
Yılbaşı sofra süslemesi-masa orta süsleri 
Yılbaşı masa orta süsleri
Yeni yıl dekorasyon fikirleri 
Yılbaşı sofraları


Hiç yorum yok: