5 Eylül 2011 Pazartesi

Ev dekorasyonunda akıllı çözümler

Evinizde fonksiyonel çözümler:
 Eviniz kaç metrekare olursa olsun,iyi düzenlemelerle,kullanışlı hale getirmeniz mümkün.Ev dekorasyonunda akıllı çözümler,fonksiyonel  mobilyalar kullanarak,dar alanları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz..Evinizi dekore ederken,kararkterinizi en iyi şekilde yansıtacak seçimler yapmalısınız.Eviniz ne kadar küçük olursa olsun,biraz yaratıcıklıkla, farklı,kullanışlı mekanlar yaratabilirsiniz.

Akıllı çözümlerin başında fonskiyonel mobilyalar gelir.Katlanabilen,iç içe geçebilen,tekerlekli,pratik,fonksiyonel mobilyalar.Zigonlar,tekerlekli servis arabaları,tekerlekli kesonlar,üst üste konulabilen veya katlanabilen sandalyeler,en küçük odalarda fonksiyonel çözümlerin başında geliyor.
Dolaplar:küçük evlerde dolaplara çok iş düşer.Her türlü eşyalarınızı içine yerleştirebilirsiniz.Pencere kenarlarnıa kitaplık yerleştirebilir,kullanılmayan boş duvarlarınızı değerlendirebilir,odanıza daha çok eşya yerleştirebilirsiniz.Pencere önü,altı depolama amaçlı kullanılan divanlar da bir başka çözüm..
 
Duvarlarınızı değerlendirin:Kanepelerinizi duvara dayamak yerine duvarınıza raf veya dolap yerleştirerek daha çok eşyanızı ortadan kaldırabilirsiniz.
 
Yatak altı depolama çözümleri:Yatak odanızda yatak altını değerledirin.Sandıklı bazalar,çekmeceli dolaplar,kutular,sepetler..Bakınız:sepetlerin kullanım alanları

Bunlar da ilginiz çekebilir
Tasarım kitaplıklar
Kitaplıklar
Dekoratif raf kitaplıklar
Kitaplık önerileri
Evimizdeki kütüphaneler
Çalışma masaları
Ev ofis
Home office-Evde çalışma alanları
Dekorasyonda doğru renk seçimi

5 yorum:

LeylaK dedi ki...

ıhhhh hepsine bayıldımm, u koltuğun arka kısmında raflı olan fotoğraf harika. paylaşım için teşekkürler. Kahve Dükkanı'ndan sevgiler..

seda dedi ki...

emeğinize sağlık. her eve lazım bu kullanıslık mobilyalardan özellikle benim gibi evi küçük olanlara...
sevgilerle...

http://lifeisbeautiful-seda.blogspot.com/

Akın Yapı dedi ki...

gerçekten merak uyandıran görseller.)
ev dekorasyon

ev dekorasyonu dedi ki...

İlk resimdeki kitaplığa bayıldım...

Yatak Odaları dedi ki...

Görseller çok iyi yatak odalarında.