10 Nisan 2010 Cumartesi

Lacoste-2010 ilkbahar-yaz Ev Tekstil Koleksiyonu

Lacoste,2010 ilkbahar-yaz sezonu ev tekstil ürünlerini, canlı renklerde,özgün ve kaliteli tasarıma sahip koleksiyonuyla,Beymen home mağazasında...Lacoste,ilkbahar yaz temasına uyumlu parlak ve canlı renklerde gözalıcı bir koleksiyon hazırlamış.Golf ve tenis sporuna hitaben tasarladığı ve yeşil tonlarını kullanarak zenginleştirdiği,spor için ideal ev tekstil modelleriyle,herkesi Lacoste stili ve kalitesiyle buluşturuyor.
İkonik çizgileri,timsah logolu güçlü baskılarıyla,markanın ruhunu mükemmel şekilde yansıttığı havlu modelleriyle,plajda,sporda,evde herkesin rahatça Lacoste şıklığına sahip olmalarını sağlıyor.
Nevresim takımlarındaki erkeksi çizgileri canlı renklerle yumuşatan Lacoste,daha çok modern çizgilerin hakim olduğu koleksiyonuyla günlük kullanımlar için uygun seçenekler sunuyor.Sahil kentlerinden ilham alınarak hazırlanan ev tekstil koleksiyonunda,dalgaların gelgit hareketleri ve canlı renklerde farklılık kazandırdığı nevresim modelleriyle,evlerde baharın neşesi ve ferahlığının doyasıya yaşanmasını sağlıyor.
Lacoste ev tekstil ürünlerini, Türkiye'de sadece Akmerkez Alışveriş Merkezindeki Beymen Home mağazasında bulabilirsiniz..

Hiç yorum yok: