26 Temmuz 2013 Cuma

Iskandinav stili ev dekorasyon örnekleri

Beyaz boyalı duvarlar,açık renk mobilyalar,sade,zarif mobilya tasarımları,İskandinav stili ev dekorasyonunun ana temasını oluşturur.
Heryer bembeyaz:İskandinav ülkelerininde uzun,karlı kış ayları,beyaz renkle iç dekorasyonuna da yansır.Beyaz rengin mekanı aydınlatıcı,ferahlatıcı etkisi,küçük odaları daha da büyük gösterecektir.
Beyaz boyalı duvarlara,beyaz renkli mobilyalar seçerseniz,basit bir oda bile asil bir görünecektir.Bazı renk oyunları,birkaç renkli yastık,tablo,bir bitki veya sandalye yerleştirerek dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. 
İskandinav stili dekorasyonda aydınlatma:nokta aydınlatmalar,zarif şamdamlar,abajurlar,mumlar
Şamdamlar,sobalar,saat,masif ahşap yemek masaları İskandinav stilde vintage parçalardan birkaçı,
Bitkiler,yastıkların üzerinde hayvan motifleri,yerlerde ve sandalyeler üzerinde hayvan postları,iskandinav ev dekorasyonunda göze çarpan unsurlardan birkaçı
 
İskandinav stil mutfak tasarımında sade,düz çizgiler hakimdir.
İskandinav stili mobilyalar:sade tasarımlar,zarif kıvrımlı mobilyalar,şık rahat kanepeler,tasarım sandalyeler,açık renk ahşap ve metal konstrüksiyonlu mobilyalar,İskandinav stili dekorasyonun özellikleri arasındadır.
Renkler:Beyaz rengin hakim olduğu İskandinav stili dekorasyonda,pastel renkler,gri,siyah kontrastlar dikkati çeker.Beyaz renklerin hakim olduğu mekanlarda çizgili,çicek desenli,ekose ve geometrik desenli,canlı renklerdeki yastıklarla kontrast oluşturulabilir.
 
İskandinav stili yatak odası dekorasyonunda: beyaz duvarlar,geniş pencerelerde katlamalı perdeler,büyük bir yatak,bir sandalye ve renkli yastıkla basit ve sade bir dekorasyon tarzı karşımıza çıkıyor.
Bunlar da ilginizi çekebilir
İskandinav tarzı dekorasyon
Modern rustik dekorasyon
Evinizin stilini değiştirecek öneriler
Klasik country tarzı yaratmak için öneriler

1 yorum:

neslice tarifler dedi ki...

Hepsi çok güzel görünüyorlar. Beyazın asaleti bir başka zaten. Renklerle de müthiş uymuş..