15 Ocak 2013 Salı

Siyah mutfak dekorasyonu

 
Siyah mutfak dolaplarıyla dekorasyon:Siyah renk tüm zamanların vazgeçilmezi..Siyah, gizemli,güçlü,baskın ve muhafazakardır.
Siyah renkle mutfakları şık,gösterişli,davetkar mekanlara dönüştürebilirsiniz.Klasik(geleneksel) veya modern mutfak dekorasyonunda siyah rengin çekiciliğinden yararlanın..
 Siyah ve beyazı birlikte kullanın:Siyah rengi beyazla kullanarak iyi bir kontrast yakalabilirsiniz.Siyah-beyaz renk kullanacaksanız,siyah rengi odak noktasında veya vurgu rengi olarak kullanabilirsiniz.
Siyah dolapların görsel olarak ağırlığını önlemek için açık renk duvar,mutfak tezgahı,zemin tercih edin.
 
Modern siyah mutfaklar:Minimalist mutfaklarda siyah renk,ahşap detaylar,beyaz renkle birlikte mükemmel birliktelik oluşturur.Düz çizgiler,doğal ahşap aşırıya kaçmamak koşuluyla siyahın güzelliğini ortaya çıkarmaya yeterli.
Siyah ve paslanmaz çelik birbiriyle uyumlu ikili...Siyah rengin yoğun olduğu mutfaklarda paslanmaz çeliğin keskin ve ışığı yansıtan birllikteliği harika bir  ortam yaratır.Paslanmaz çeliği,mutfak taburelerinde,mutfak aletlerinde,mutfak dolaplarının kulp ve çerçevelerinde,evyelerde kullanabilirsiniz.
Vurgu rengi olarak canlı renklerden yararlanın.Siyah mutfaklarda,mutfak aletleri,sandalye,tabure,perde,aksesuar, vb.seçiminde,canlı renkler kullarak mekanda hem dinamik hem de neşeli bir atmosfer yaratın. 
Mutfak zemininde siyah kullanımı
 
Çiniler:Siyah mutfaklarda desenli çini veya duvar kağıtlarıyla siyah mutfak dolapları,beyaz duvarlarla denge oluşturarak,farklılık yaratın.
Küçük mutfaklarda siyah mutfak dolabı seçimi:Küçük mutfaklarda parlak yüzeyleri tercih edin..
Bunlar da ilginizi çekebilir.
Siyah-beyaz ev dekorasyonu
Siyah-beyaz dekorasyon
Dekorasyonda renkler ve renklerin uyumu
Renklerin dili
Renklerin sembolleri

Hiç yorum yok: