19 Aralık 2011 Pazartesi

Evde kutlama hazırlığı

 
YILBAŞI FİKİRLERİ:Yılbaşı denince akla süsleme gelir..Yeni bir yılı kutlamaya hazırlanırken,etrafınızı da küçük dokunuşlarla değiştirin.Yalnızca salonunuzu değil,yatak odanızı,mutfağınızı,antrenizi,banyonuzu da süsleyin.

YATAK ODASI:Mekana parıltılı yastıklar,şallar,mobilyalara ışıltı katın.Yatağınızın ucuna yeni yıl çorapları asabilir,yılbaşının simgeleri süslerle süsleyebilirsiniz.
ANTRE:Evinizin girişini de etkileyici bir şekilde süsleyebilirsiniz.Kapınıza yılbaşı çelengi asabilir,ışık şelaleleriyle renklendirebilirsiniz.

HEDİYELERİNİZİ PAKETLEYİN:Hediylerinizi kendinizin hazırladığı paketlerle sunun..Paket kağıtlarınızı yılbaşı temasında kullandığınız renklere uyumlu renklerden seçin ve yılbaşı ağacının altına yerleştirin.Ufak ayrıntılarla dekorasyonda bir bütünlük sağlayın.
YILBAŞI AĞACINIZI SÜSLEYİN.Yılbaşı ağacınız bir çam veya kuru bir dal olabilir.Yılbaşı ağacınızda sıradışı bir parıltı oluşturun.Üzerine renkli toplar,kar taneleri,hayvan figürleri,melekler vs. ile bezeyin.
MUTFAĞINIZDA YILBAŞI HAZIRLIĞI:Yeni yıl temalı mutfak aksesuarları kullanabilirsiniz.Mutfak havluları,masa örtüleriniz,bardaklarınnız,kaseler,tabaklar bunlardan birkaçı...Mutfak masanızı ve camlarınızı da süslemeyi unutmayın.
MASA ORTA SÜSLERİ.Evinizi süslemenin en basit yolu...Masanıza ve orta sehpanıza bir tepsi,tabak veya büyük bir cam kase içini yılbaşı süsleriyle donatın..Kozalaklar,mumlar,kabuklu fındık,ceviz,renkli toplar,hayvan figürleri,melekler.. Aklınıza gelen her türlü yılbaşı temalı süslemeler...
Bunlar da ilginizi çekebilir.
Yılbaşı-evinizi süsleme vakti
Yeni yıl dekorasyon fikirleri

Yılbaşı için dekorasyon önerileri

Yeni yıl hazırlıkları-yeni yıl dekorasyonu

Yılbaşı masa orta süsleri

Yılbaşı sofra süslemesi-masa orta süsleri

 Yeni yıl masa düzenlemesi 
Yılbaşı sofra süslemesi-masa orta süsleri
 
Yılbaşı masa orta süsleri
Yeni yıl dekorasyon fikirleri 
Yılşbaşı sofraları

6 yorum:

Wear A Smile! dedi ki...

çok güzel detaylar fikirler var burada, harika! :)

Begonvilli Ev dedi ki...

Hepsi çok güzel. Tekrar tekrar bakacağım.

LeylaK dedi ki...

bizim gibi evde kutlayacaklara güzel fikirler :) ellerine sağlık.

Kahve Dükkanı

duju dedi ki...

hepsi müthiş! Bayıldım!


http://dujufashion.blogspot.com/

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Guzellikler detaylarda saklı...Yaratıcılık size kalmış..Renklerle,küçük dokunuşlarla farklılıklar yaratabiliriz...Sevgiler.Aida

lezzettabağı dedi ki...

Benim içinde çok hoş fifkir olacak teşekkürler, bizde evde olmayı çok seviyoruz..