18 Haziran 2010 Cuma

Gömme dolap iç düzenlemeleri

 
Gömme dolapları,odanıza ekstra yer kazandırırken,diğer yandan eşyalarımızı yerleştirmenize, sınıflandırmamıza yardımcı olur.Gardroplar, basit ama ihtiyaçlarımıza göre düzenlenmelidir.Mükemmel gardrop düzenlemesi için yapabilecekleriniz.
Aksesuarlarınızı ayrı raflarda sergileyin.Giysilerinizi ve aksesuarlarınızı birbirinden ayırmak dağınıklığı ortadan kaldırmaktan çok,aradığımızda kolay ulaşabiliriz.
Az kullandığınız eşyalarınızı daha yüksek yerlere yerleştirin.Mevsimine göre kullandığınız eşyaların yerlerini değiştirin.Örneğin:kışın kullandığınız şapkaları,ayakkabıları,giysileri vb.kutular içine yerleştirerek daha üst raflara yerleştirin.
Özel elbiseler için ayrı ve geniş bir boşluk bırakın.Gece elbiseleriniz,uzun tuvaletleriniz gibi özel günlerde giydiğiniz kıyafetleri için ayrı bir bölüm ayırın.
Aksesuarlarınız,iç çamaşırlarınız için çekmeceler.İhtiyaçlarınıza göre değişik büyülüklerde çekmeceler yerleştirin.
Gömlek ve kazak rafları:kolay ulaşabileceğiniz yerlere gömlek ve kazak rafları ekleyin.
Ayakkabılar için:Tel raf ve raylı çekmeli olanları tercih edebilirsiniz.
Askılıklar:Değişik boyutlarda ve kullanımlar için askılıkları unutmayın.
Gömme dolaplarınızı düzenlerken:Geniş rafları da unutmayın,kutu,sepetler içinde eşyalarınızı yerleştirebilir veya bavullarınızı koyabilirsiniz.
 Gömme dolapları ve giyinme odaları ile ilgili diğer yazılar ve görseller
Basit dolap düzenlemesi
Ayakkabılar için hazırlanmış özel bölüm
Her ihtiyaca cevap verecek gömme dolap düzenlemesi
Yükseklikleri ayarlanmış çekmeceli basit dolap düzenlemesi

2 yorum:

Canerce dedi ki...

Gerçekten çok güzel gözüküyorlar fakat bir sorum olacak. Bunların maliyetleri neye göre değişiklik gösteriyor ve ortalama bir düzenleme ücreti ? Teşekkürler

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Sevgili Canerce,
Kullanılan malzemeye göre fiyatlar değiiyor.İsterseniz modüler olarak satın alabilir,isterseniz marangoza yaptırabilirsiniz.Dolap içi düzenlemesiyle ilgili bazı ürünleri,İkea,koçtaş,praktiker,bauhaus gibi yerlerde bulabilirsiniz.Sevgiler.Aida