6 Mart 2015 Cuma

Pastel renklerle dekorasyon

Evinizde pastel renklerin  cazibesini keşfedin.
Evinizde rahatlatıcı bir etki mi yaratmak istiyorsunuz.Çocuk odaları  ve romantik dekorasyon için kullanılan pastel renkleri  evinizin diğer bölümlerinde de kullanabilirsiniz.Pastel renklerle evinize baharı getirin.
2015 yılının renk trendleri arasında pastel renkler yine geri döndü..Tekstil ürünleri,duvar boyaları veya küçük dokunuşlarla iç dekorasyonda harika değişiklikler yapabilirsiniz.
Country dekorasyon stilinde pastel renkler her zaman ön planda olmuştur.Pastel renklerde patine boyalı mobilyalar veya pastel mavi renkte bir kanepenin üzerine floral desenli yastıklarla dekorasyonda neşeli bir atmosfer yaratın.
Beyaz renk ve pastel renkleri birlikte kullanın.Pastel pembe sandalyeler,pastel sarı sarkıt lamba,beyaz renkle birlikte mekana aydınlık ve ferahlık kazandırmış
Mutfakta pastel renkler...Morun en açık tonu leylak rengi,pastel mavi ve pembeler,country stili mutfakların vazgeçilmezleri arasındaydı.2015 yılında mutfak araç ve gereçlerinde pastel renkler yeni trendler arasında yerini aldı.Mutfakta beyaz mutfak aletlerinden sıkılanlar için pastel tonlarda buzdolabı,fırın,elektrikli el aletlerinde pastel renkleri tercih edebilirsiniz.
mutfak aletlerinde pastel renkler.
Pastel tonlarla evinizde rahatlatıcı bir etki yaratın.Oturma odası,yatak odası,yemek odası ,mutfak veya banyonuzda aydınlık bir etki yaratabilirsiniz.Evinizde daha maskülen bir etki yaratmak istiyorsanız pastel renkleri koyu renklerle birlikte kullanarak denge sağlayabilirsiniz.
Günün yorgunluğunu atmak,dinlenmek,rahat bir uyku için yatak odası dekorasyonunda pastel renkler kullanın.
2015 renk paletindeki pastel renkler

Yazlık evinizin dekorasyonunda pastel  renkler kullanın.
Pastel mavi kanepe,nötr renklerle birlikte güzel uyum sağlanmış.

Dış mekanlarda pastel renkler..
                                                        Pastel yeşilin huzur veren etkisi


                                         Banyonuzda pastel renklerle farklı bir etki yaratın
Oturma odanızda pastel pembe-bej rengi uyumu
Bunlar da ilginizi çekebilir
Dekorasyonda nane yeşili
Dekorasyonda yeşil renk
Dekorasyonda renkler ve renklerin uyumu
Renklerin dili


Hiç yorum yok: