11 Eylül 2014 Perşembe

Dekorasyonda patchwork halılar

Patchwork Halılar
Dekorasyonda mobilya,kanepede karşımıza çıkan vintage etkilerini halıda da görüyoruz.Vintage halılar patchwork tekniğiyle yeniden karşımıza çıkıyor.Neon renklerdeki,rengarenk boyalı patchwork halılar popüler ürünler arasında yerini alıyor.
Kırk yama tekniği diye adlandırılan patchwork tekniği, çeşitli kumaşların artıklarının bir araya getirilmesiyle oluşan yama işi...Patchwork halılar da farklı desenli halıların bir araya getirilmesiyle oluşuyor.El dokuması veya makine dokuması gibi iki farklı üretimi mevcut.

Rengarenk patchwork halılarla evinize sıcak bir hava ve hareket kazandırabilirsiniz.Farklı renk ve desenlerin birlikte kullanıldığı patchwork halılar olduğu gibi tek renk,farklı desenleri de mevcut.Mavi,yeşil,kırmızı ,pembe renklerin dışında kahve,bej gibi nötr renkler gibi geniş bir renk seçeneğiniz var.
Patchwork halıların bir başka özelliği de modern,minimalist,country veya rustik,her dekorasyon tarzıyla uyumu yakalayabilirsiniz.
                                                        Tek renkli patchwork halılar
Modern dekorasyon stilinizi yine renkli patchwork halılarla yumuşatabilirsiniz.Düz renk kanepelerde desenli patchwork halılar,mekana hareket kazandıracaktır.

,


Klasik halı desenleri dışında farklı renk ve boyutlarda çizgili patchwork halı

Bunlar da ilginizi çekebilir
Zemin döşemelerinde güncel trendler
Dekorasyonda zebra postlar
Çizgili kilimler
Dış mekanlarda halı ve kilimler

Hiç yorum yok: