18 Mart 2014 Salı

Çocuk odası tasarımları


Çocuk odası dekorasyonu:İyi bir planlama,doğru mobilya ve renk seçimiyle çocuk odalarını,çocukların kendilerini en iyi şekilde ifade edebilecekleri mekanlara dönüştürün.
Çocuk odaları,odanın büyüklüğüne göre hem yatak odası,hem de çalışma ve oyun odası olarak kullanılabilecek şekilde tasarlayın.
Çocuk odalarında mobilya seçimi:Çocuk odalarında mobilya seçiminde işlevsellik ön planda tutulmalıdır.Pratik,çok amaçlı kullanılabilen,yer kazandıran mobilyalar tercih edilmelidir.Mobilya seçiminde odanın büyüklüğü ve çocuk sayısı da önemlidir.Birden fazla kardeş tarafından paylaşılacaksa ranza yataklar iyi bir seçim olacaktır.
Çocuk odalarında depolama:Çocuk odalarının en büyük sorunu dağınıkların ortadan kaldırılmasıdır.Yer kazandıran mobilyalar,çekmeceli yatak altları,kıyafetler için dolaplar,raflar depolama için birkaç öneri.Sandıklar,dekoratif kutular da dağınığı ortadan kaldırmak için birkaç basit çözüm.
Çocuk odalarında renk seçimi:Erkek çocukları için genellikle mavi ve bej tonları tercih edilirken,kız çocukları için pembe ve pembe gibi pastel veya canlı renkleri tercih edebilirsiniz.Eğer oda farklı cinsiyette kardeşler tarafından paylaşılıyorsa yeşil ve gri gibi renkleri de bu renklere ekleyebilirsiniz.Odaya aydınlık bir hava vermek için beyaz renkli veya açık renk mobilyalar iyi bir seçim olacaktır.
Ders çalışmak için çalışma masası ve kitaplık
Çocuk odalarında yer kazandıran mobilya tasarımları
Çalışma bölümü  ve yatak aynı alanda çözülmüş
Çocuk odalarında oyun alanı da düşünülmelidir.Oyuncaklarını depolamak için dekoratif kutular ve rafları unutmayınız.


Bunlar da ilginizi çekebilir
Çocuk odası dekorasyonu
Genç kız odaları
Çocuk odaları
Yatak odaları kişiliğinizi yansıtsın
Yatak odalarında yeni renk ve trendler
Yatak odalarında feminen çizgiler
Farklı tarz ve renklerde yatak odaları

Hiç yorum yok: