7 Ağustos 2013 Çarşamba

Dekoratif merdivenler

Şık,dekoratif,fonksiyonel ahşap merdivenler:Ev işlerinde kullandığımız ahşap merdivenleri,evimizin dekorasyonunda dekoratif ve fonksiyonel bir ürün olarak kullanabilirsiniz.Basit çözümlerle mekanları şık bir halde dönüştürebilirsiniz.
Merdivenleri,evinizin salonunda,oturma odanızda,çalışma odanızda kitaplık olarak,banyonuzda havluluk olarak değerlendirebilirsiniz.Merdivenin basamaklarına kitaplarınızı veya aksesuarlarınızı yerleştirebilirsiniz.Modern,rustik,country her tarz dekorasyon stilinde kullanabilirsiniz.
Modern banyo dekorasyonunuzda rustik ahşap eski bir merdivenle şık bir atmosfer yaratabilirsiniz..Bakınız:modern rustik dekorasyon
Kitaplık olarak tasarlanmış merdivenler:Eski merdivenlerden esinlenerek,merdiven şeklinde tasarlanmış kitaplıkları da tercih edebilirsiniz.Bakınız:Tasarım kitaplıklar
Eski çift taraflı merdiveni boyayın,country tarzı ev dekorasyonunda aralarına raflar yerleştirerek,aksesuarlarınızı sergilemek için kitaplığa dönüştürün.
Banyolarda rustik merdivenler hem dekoratif hem de  depolama unsurudur.Modern bir banyoda veya rustik tarz bir banyoda ahşap eski bir merdiveni şık bir ortam yaratmak için kullanabilirsiniz.
Rustik banyo dekorasyonunda merdivene havlularınızı asabilirsiniz.

Bunlar da ilginiz çekebilir
Kitaplıklar
Dekoratif raf kitaplıklar
Kitaplık önerileri
Evimizdeki kütüphaneler
Dekorasyonda yerküreler

1 yorum:

Begonvilli Ev dedi ki...

Çok hoş bir fikir. Genişçe banyolara çok yakışır. Beyaza boyayıp pastel renkli havlularla kullanabilirim. Teşekkürler.