8 Eylül 2010 Çarşamba

Evde dağınıklığa son

 
Evde düzeni seviyorsanız,herşeyin yerli yerinde olmasını,istiyor,çözümler arıyorsanız,dar mekanlar için birkaç öneri...Banyonuzda,yatak odanızda,çocuk odasında,mutfakta hatta anterinizde kolayca uygulabileceğiniz,hem şık hem ucuz depolama çözümleri...
Yatak odanızda herşeyin düzen içinde olması için dolaplarınızda giysilerinizi,gömleklerinizi,aksesuarlarınızı,ayakkabılarınızı birkaç şeffak kutu,askılık,şeffaf torbalar düzen sağlamanıza yardımcı olacaktır.Çekmeceler içi bölücüler,aksesuarlarınızı,kemerlerinizi,gözlüklerinizi yerleştirmek için kullanabilirsiniz.Yatak örtüleriniz,battaniyeleriniz,yastıklarınız vb.yerleştirmek için bölümlere ayrılmış raflar ve kutular birebirdir.

 
Banyonuzda makyaj malzemeleriniz ve banyo ürünlerinizi küçük depolama kutuları,sepetler,kavanozlarda sergileyebilirsiniz.Günlük kullanığınız oje,sabun vb.makyaj malzemelerini kavanozlara yerleştirebilir,havlularınızı sepetlere koyabilirsiniz.Dar alanlarda metal askılıkları tercih edebilirsniz.Cepli bir fileyi de duvarınızıa asarak eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz.
 
Pencere önüne yerleştireceğiniz altı dolaplı oturma köşeleri:
 
Rengarenk sepetler:hem dekoratif,hem pratik depolama çözümlerin başında geliyor.Evizin her odasına yerleştirebilirsiniz.Gazetelik dergilik olarak,hobi gereçlerinizi,yastıklarınızı vb.farklı renklerde sepetlere yerleştirdiğinizde aradığınızı kolayca bulabilirsiniz.
 
Çizmelerinizi yerleştirmek için çözüm:dikey çubuklar
 
Mutfak dolabınızı farklı depolama amaçlı kullanabilirsiniz.Mutfak depolama çözümleri burada
 
Çalışma odasında depolama:odanızının rengine uygun kutular,klasörler ve açık raflar,duvar panoları...Genç oda dekorasyonu burada
 
Çekmeceleri:bölümlere ayrılmış çekmeceler kişisel eşyalarınızı düzenlemek için ideal
 
Çocuk odalarında:Etrafa dağılmış oyuncaklar önlemek için açık raflara yerleştirilmiş şeffaf kutular,sepetler, sandıklı puflar,altı çekmeceli yataklar...
 
Aksesuarlarınız:Kolyelerinizi bir askılığa veya banyolarda havlu asmak için kullandığınız metal bir boruya asabilirsiniz.
Küçük bir antreniz varsa ani misafirleriniz geldiği zaman eşyalarını duvara asmak için askılık,çekmeceli bir raflı dolap,kolay ve pratik bir çözüm olacaktır.

11 yorum:

Begonvilli Ev dedi ki...

Harika öneriler. Zaten altı çekmeceli oturma köşesinden yaptırmayı düşünüyordum çalışma odama.

seyabb dedi ki...

Köşeliklere bayıldımmmm.

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Begonvilli Ev:Ben de o tur oturma köşelerini çok seviyorum.Eskiden evlerin çıkmalarına sedir yerleştirirlerdi.Onları anımsatıyor.:))
Kardeşim:Teşekkürler.Sevgiler.Aida

gulcinyamaninsanaldunyasi dedi ki...

o sevimli kutulardan bende almıştım koştaşta ve ikea da bol bol çeşit çeşit var dolabımı o kutular sayesinde bir düzene sokabildm ve çokta şık duryorlar,görüntü kirliliği istemyiyorsanız sizde kullanın derim çekmeceler içinde aynı ondan da kulanıyorum aradığım şeyi çok rahat bulabiliyorum çok kullanışlı oluyor..

sevgiler

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

gulcinyamanınsanaldunyasi,Guzel yorum ve bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim.Fazla para harcamadan karton kutuları kumaş,yapışkanlı kağıtla kaplayabilir.etiketleyebilir,kullanabilir.Sevgiler.Aida

hobivakti dedi ki...

Sevdiklerinizle birlikte, sevgi, sağlık ve mutluluk dolu nice güzel bayramlara... :)

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Hobivakti;hep birlikte nice mutlu bayramlara...Sevgiler.Aida

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Sepetlere bayildim birde beyaz ayakli dolaba...

Insallah Bayram tadinda gecmistir,sevgiyle kal...

Serpil.

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Bir Terazi Kizi:Teşekkürler,Hep birlikte nice bayramlara...Sevgiler.Aida

Yeşim dedi ki...

Çok sevdim bütün önerileri. En çok hoşuma diden pencere önlerindeki altı dolaplı oturma köşeleri ve rengarenk sepetler :) O köşeler bana eski taş evleri hatırlattı. Dedemle saatlerce pencere önünde oturup oyun oynardık :)

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Yeşim bana da eskiyi hatırlattı..Sevgiler.Aida